Bim A Plus Şampuan kullananlar yorumları

  • Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Luiz
  • 1K Görüntülenme
  • 1 Yorum
L

Luiz

Üye
Mesajlar
22
Tepkime puanı
0
Bimde satılan A Plus şampuanı almak istedim içeriğine şöyle bir bakayım dedim gözüme çarpan zink pirition, climbazole, çay ağacı yağı, keratin, gibi kepek ve yağlanma karşıtı pek çok zengin içeriği olduğunu gördüm. Diğer şampuanlara göre içeriği kaliteli duruyor saçlar ve saç derisi için çok etkili maddeler var özellikle climbazole mantar öldürücü, kaşıntı giderici olarak bazı şampuanlar da var ve özellikle soya proteini dikkatimi çekti. Kepek ve yağlanmaya kesinlikle iyi geleceğini düşünüyorum diğer popüler sampuanlardan daha zengin bir içeriğe sahip bir ürün.

Bir çok market şampuanı hepimiz denemişizdir, bu şampuanı kullanıp memnun kalan pek cok yorumlar okudum ama burası kadar önemseyeceğım platformlar değildi. Bu ürünü kullananlar yada duymuş olan var mıdır? Mutlaka alıp denemeyş düşünüyorum memnun kalıp kalmadığımı buradan yazarım.

Bim A Plus Şampuan kullananlar yorumları
 
E

Eleanor

Üye
Mesajlar
37
Tepkime puanı
0
Cinsiyet
Bay
Bugün bime baktım bu şampuanı bulamadım gelmiyor dediler satıştan kalktmı acaba
 

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

P
Cevaplar
1
Gösterim
266
Shady
Shady
Shady
P
Cevaplar
1
Gösterim
231
Sivalanta
Sivalanta
S
H
Cevaplar
0
Gösterim
154
Hakonek
Hakonek
H
L
Cevaplar
2
Gösterim
161
layerbox23
layerbox23
L
L
Cevaplar
1
Gösterim
226
Maximus
Maximus
M
P
Cevaplar
2
Gösterim
278
Erdem
Erdem
E

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
65
Robots
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt