Avodart 1 yıl kullanıp etkisinin olmaması

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi vayezikhan
  • 334 Görüntülenme
  • 2 Yorum
V

vayezikhan

Üye
1 yıl finasterid kullanıp sonrada devamında 1 yıl avodart kullanıp hiç etki etmemesi ne olabilir sizce etki etmediği gibi bir çok yan etkisiyle uğraşıyorum bırakmak zorunda kalacam ne yapacağız böyle.

lusyus

lusyus

Üye
Durumu
🎧 Müzik dinliyor
Minoxidil yada estradiol losyon kullansanız daha hızlı gelişme görebilirsiniz.

J

Jeolog

Üye
1 yıl finasterid kullanıp sonrada devamında 1 yıl avodart kullanıp hiç etki etmemesi ne olabilir sizce etki etmediği gibi bir çok yan etkisiyle uğraşıyorum bırakmak zorunda kalacam ne yapacağız böyle.
Burda olay androjen hormonu olan testonun artışı. Dutasterid testosteronu çok daha fazla arttırdığı için saç folikülleri bundanda etkileniyor, testosteronda saçları döken bir hormon bende şakak bölgemdeki minyatürler için dutasterid düşünmeye başladım ama size bir soru sormak istedim. Saç derimde artan testosteronu neyle azaltabilirim? Direkt kandaki testosteronu azaltmak istemiyorum sadece saç derisine uygulayabiliceğim bir şey var mı?

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
309
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
367
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
307
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
511
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt