Merhaba benim saç ekimimi 2 tane evli hanımefendi ve beyefendi ekti yani karı koca ekti aslı tarcan değil, saç ekim işlemim aslı tarcan saç ekim merkezinde oldusaç ekiminiz hayırlı olsun saç ekimi öncesi bir önerileri oldu mu? aslı tarcan saç ekimini kendisi mi ekiyor üstad
Tabi 10 aylık saç ekimi sonucumu birazdan resimlerle ekliycem 11. aya giriyoruz10 aylık hali nasıl ? Sonucu görebilir miyiz ?
konuları inceleme fırsatım oldu sizinde hayırlı olsun saç ekiminiz açıkcası şimdiden çok güzel görünüyor.10 aylık hali nasıl ? Sonucu görebilir miyiz ?
Muazzam bir sonuç. Gerçekten harika bir sonuç ortaya çıkmış. Hayırlı olsun. Aslı Tarcan'a o kadar laf yaptılar ama ekimin hakkını veriyor.10. Ay saç ekimi sonuçlarım arkadaşlar şuan kendimi çok iyi hissediyorum saçlarım gayet güzel oldu
Tepe ve donör bölgesini göre bilirmiyiz fotoğraf yüklermisini10. Ay saç ekimi sonuçlarım arkadaşlar şuan kendimi çok iyi hissediyorum saçlarım gayet güzel oldu
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.