Androcur reçetesiz alınır mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Vict0ry
  • 471 Görüntülenme
  • 4 Yorum
V

Vict0ry

Üye
Saç dökülmesini önlemek için doktordan androcur reçetesiz alınabilir bundan 6 yıl önce 1 kutu androcur 50 mg kullanmıştım 2 parçaya bölüyordum günde 25 mg başladıktan 3 ay sonra baya saç çıkarmıştı incelmiş saçları çok iyi kalınlaştırmıştı ama yan etkisinden dolayı sürekli kullanılamıyor çok ciddi yan etkileri var, proscar felan yanında hiçbir şey kalıyor, kötü tarafı bırakınca tüm çıkan saçlar geri dökülüyor böyle bir sorun var. Bıraktıktan sonra cinsel yan etkiler zamanla düzeldi karaciğer tomografi testi yaptırmıştım doktor uzun süre kullanmamı önermemişti. Şimdi tekrar androcur 3 güne bir 25 mg olarak kullansam aynı etkiyi gösterir mi, sadece androcur ve estradiol losyon ile tedavi uygulamak istiyorum, doktora reçete olarak yazdırabilir miyim, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler.

S

Sercan

Üye
aman hacı ne yaptın bu androcur cinsiyet değiştirmek isteyenlerin ilacı bunu kullanırsan erkeklik kalmaz bu ilacı daha çok kadınlar kullanıyor saç dökülmesi için erkeklerde çok bir işe yaramaz zaten yarasada dediğim gibi erkekliğinden olursun benden söylemesi.

T

ttades77

Üye
Eczaneden reçetesiz alabilirsin son aylarda zor bulunuyor

P

Payitaht

Üye
Arkadaşlar finasterid ve progesteron hormonu tableti içsek aynı etkiyi alır mıyız? Progesteron erkeklerde de var sonuçta mantık yine aynı saç köklerine finasterid antiandrojen destekli hormon bağlatsak daha etkili olmaz mı?

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
309
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
367
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
307
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
511
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
20
Toplam ziyaretçi
51
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt