Alopecia Fml Sprey Kullananlar Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi simell
  • 254 Görüntülenme
  • 2 Yorum
S

simell

Üye
Alopecia Fml Sprey Kullananlar Yorumları.jpg

Kadınlarda saç dökülmesini önlemek için özel olarak üretilmiş Alopecia Anti Hair Loss Kadın Fml Sprey içeriğinde yer alan IGF, Procapil ve Saw Palmetto ekstresi sayesinde saç incelmelerini engelleyerek saçların dökülmeleri karşı daha dirençli hale gelmesini sağlar. İçerisindeki procapi saç köklerinde ki kan dolaşımını hızlandırarak saçların daha fazla beslenmesini artırır. Saçlarınızı köklerinden uçlarına kadar beslemesi ve onarması için özel olarak tasarlanmış formülü sayesinde saç köklerinizi güçlendirir, saçınıza dolgunluk, esneklik, tarama kolaylığı ve yumuşaklık kazandırır.

Merhabakar alopecia fml sprey kullanan bayanlar var mı, saç dökülmesine azalma gördüyseniz yazabilir misiniz?

G

Gizem

Üye
Dermatologumun önerisiyle aldım yaklaşık 1 haftadır sabah akşam 5-6 fıs kullanıyorum. Saçlarıma düzenli olarak kullancam. Henüz etkisini gözlemlemedim.

Shady

Shady

Üye
Doktor tavsiyesiyle almıştım ama içeriğinde alkol varmış. Zaten dökülen saçlarımı daha da çok döktü, olmayan yerlerde de açılma oluştu, bıraktım kullanmayı

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
4
Gösterim
571
ismail
ismail
I
I
Cevaplar
6
Gösterim
829
roronoa
roronoa
R
H
Cevaplar
2
Gösterim
387
back
back
B
B
Cevaplar
1
Gösterim
332
Bakbi92
Bakbi92
B
E
Cevaplar
1
Gösterim
242
Pharmacy
Pharmacy
P
P
Cevaplar
3
Gösterim
408
invincible
invincible
I

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
38
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
61
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt