6 Aylık avodart kullanımı / Kök hücre tedavisi ?

  • Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Sliper
  • 426 Görüntülenme
  • 1 Yorum
S

Sliper

Üye
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Selamlar arkadaşlar, 1 yıl finasterid kullandıktan sonra çok etkisini görmedim şimdi 6 aydır avodart kullandım sonuç olarak özellikte ön bölge olmak üzere %20 kadar saç hacmimde artış oldu ve ön bölgem 1 cm daha uzadı, önlerde incelmiş tüylerde kalınlaşma uzama gördüm, eksileri bırakmama neden olan cinsel istekte çok azalma, sertleşme sorunuydu ilk aylarda olmamasına rağmen 6. aydan sonra libido düşüşğ, ereksiyon olamama gibi sorunlar oluştu bende bırakmak zorunda kaldım. Soracağınız başka sorularınız varsa cevaplarım.

Birde kök hücre yöntemi varmış bunu araştırıyorum bilgi sahibi olan varmı ?
 
lusyus

lusyus

Üye
Mesajlar
153
Tepkime puanı
4
Durumu
🎧 Müzik dinliyor
Dudasterid ağır bir ilaç ilacın vucutta etkiside 4 gün sürüyor diye biliyorum, yani her gün değilde 3 günde bir alınması hem bu tarz sıkıntılarında önune geçer diye düşünüyorum her gün hergün agır gelebilir.
 

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
314
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
371
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
307
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
514
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
13
Toplam ziyaretçi
30
Robots
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt