5 aylık bebekte böbrek taşı nasıl geçer?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Elsa
  • 389 Görüntülenme
  • 3 Yorum
E

Elsa

Üye
5 aylık bebekte böbrek taşı tedavisi nasıl geçer. Bebeklerin gece ağlamaları sızlamaları aile için anne baba için gerçekten çok zor bir süreç bunun sizlere öğrenmiş olduğum bir kaç yöntemi detaylı şekilde anlatacağım arkadaşlar. Böbrek taşını geçirmek için bitkisel tedavi veya alternatif tedavi yöntemi arayışında olabilirsiniz çünkü ameliyat olmasını ve ilaç kullanmasını istemeyebilirsiniz. Sevgili arkadaşlar bu yolda sizlere %90 çok müthiş sonuç alabileceğiz bir tedavi söyleyeceğim hatta bu konuma yazarsanızsizlere bu ürünü ücretsiz göndermek istiyorum. İnşallah güzel bir şekilde bebeğiniz sonuç alacak.

crown

crown

Üye
Bebeklerde böbrek taşı veya kum dökmesi için balık taşı duydum araştırın etkili sonuç alanlar var.

Mineral

Mineral

Üye
Bebeklerde böbrek taşı veya kum dökmesi için balık taşı duydum araştırın etkili sonuç alanlar var.
evet balık taşı tozu limon suyu ile kullanılıyor

M

Musti

Üye
Doğal balık taşı tozu öneriyorum

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

U
Cevaplar
1
Gösterim
153
Racing
Racing
R
E
Cevaplar
1
Gösterim
336
revivo
revivo
revivo
E
Cevaplar
1
Gösterim
383
Düzgün
Düzgün
D
S
Cevaplar
1
Gösterim
158
roronoa
roronoa
R
E
Cevaplar
0
Gösterim
138
elsunn
elsunn
E
T
Cevaplar
1
Gösterim
165
furkan53
furkan53
F

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
47
Çevrim içi ziyaretçiler
28
Toplam ziyaretçi
75
Robots
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt