25 Yaş saç dökülmesi finasterid kullanımı

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Laeron
  • 227 Görüntülenme
  • 1 Yorum
L

Laeron

Üye
Arkadaşlar merhaba 25 yaşında sayılırım daha önceden 14 ay xpecia ve minoxidil kullanmıştım, ilk zamanlar aldığım etki biraz azaldı bende minoxidil azaltıp devam ediyorum ve 3 aydır günde 1 mg finasterid kullanıyorum fakat şöyle bir durum var

-Vücut kıllarında bir artış var.
-Libidoda belirgin yükseliş
-Saç yağlanmasında azalma
-Kilo almaya başladım
-Saçlı deri yanma uyuşukluk hissi azalması
-Donörde yoğunluk artışı ve saçta hafif kararma
-Sakal uzama hızında belirgin azalış
-Meni hacminde azalma ve sulanma
-Dalgınlık ve yorgunluk oluşuyor

Saçlarımda ki yağlanma ve meni azalması olmasaydı kesinlikle DHT'nin azalmak yerine arttığını düşünürdüm. Bu etkiler olduğuna göre DHT hormonu azalmalı ama libido, sakal uzamasında azalma, vücut kıllarında artış finasterid etkilerine tamamen ters bir durum değilmi, benim gibi ters yan etkiler yaşayan oldu mu?

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Finasterid nadirde olsa hafif kilo yapma, sakal uzama hızında azalma, liboda da artış yapabilir testesteron artışına bağlı olarak oluşabilir, vücut kıllarında artış için erken bir zaman belkide sana öyle gelmiştir

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
327
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
379
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
316
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
533
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
65
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt