19 yaşındayım sakalım çıkmıyor

  • Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi kamil3406
  • 264 Görüntülenme
  • 1 Yorum
K

kamil3406

Üye
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Herkese selamlar arkadaşlar yaşım 19 benim sakallarım yaşıtlarıma çıkmıyor işe gidiyorum benim yaşımda 10 kişi var hepsinin sakalları çıkıyor. Ailemde sakalı olmayan yok yani genetik olmadığını düşünüyorum. Bıyık var sakal yok ne ayak anlamadım şimdiye kadar hiç bir şey yapmadım, hiç jilet vurmadım bu yaşa kadar aslında çok iyi böyle uğraşmıyorsun felan diyorlar ama sakal bırakırsam tipim daha müsayit oluyor yeni bi imaj yapıcam kendime o yüzden traş köpüğü değilde ilk kez traş olacağımdan arko traş jelini mi alsam diyorum sizce napsam? Zaten olan sakallarda yavaş çıkıyor kendi çıkmaya başladı birde jilet vurunca 2 ay sonra gür sakallı biri olurmuyum?
 
S

Stores

Üye
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Bizde de öyle bir sorun var, abimde daha doğrusu. Badem yağı çıkarıyor felan demişler, onun tatlı olanı tüyleri kalınlaştırır işe yarar yani. Sen bunları kullansan sakallarını çıkartır ama bir sürü insan da şimdi senin yerinde olmak istiyordur.
 

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

H
Cevaplar
3
Gösterim
194
hasan58
hasan58
H
U
Cevaplar
1
Gösterim
323
Çetin
Çetin
Ç
H
Cevaplar
1
Gösterim
211
dejavu35
dejavu35
D
L
Cevaplar
2
Gösterim
169
Keltoş
Keltoş
K
S
Cevaplar
5
Gösterim
235
Umutural
Umutural
U
A
Cevaplar
2
Gösterim
395
Mehmet05
Mehmet05
M

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
52
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
87
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt